ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΜΥΡΛΗ

Εικαστικός - Ebru Artist

Εκπαιδεύτηκα στην Τουρκία και είμαι η πρώτη που έφερα στην Ελλάδα την τέχνη του Ebru (Ζωγραφική στο Νερό), την οποία και γνωστοποίησα στο ευρύ κοινό μέσω παρουσιάσεων σε διάφορες εκδηλώσεις και εκθέσεις, αλλά και στην τηλεόραση, ως προσκεκλημένη σε διάφορες εκπομπές.
Τα μοναδικά σχέδια αυτής της τέχνης, τα εφαρμόζω σε υφάσματα (μετάξι, σατέν, βαμβακερό, βισκόζ κ.λπ.), όπου απαιτείται ειδική προετοιμασία και του υφάσματος και του νερού με ειδικά υλικά και χρώματα.
Δημιουργώ επίσης κοσμήματα συνδυασμένα με την τέχνη του ebru,  πρωτότυπα και μοναδικά διακοσμητικά από κεραμικό, ξύλο κ.λπ.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ  λοιπόν να περιηγηθείτε στο site μου και να ανακαλύψετε την εφαρμογή της τέχνης αυτής στη μοναδική συλλογή μου, που αποτελείται από  παρεό, φουλάρια, πασμίνες, κοσμήματα, τσάντες, γραβάτες,  και διάφορα άλλα αξεσουάρ,  διακοσμητικά & πίνακες.

Τα έργα που θα βρίσκετε στο site μου, είναι μοναδικά ως προς τα σχέδιά τους, αφού ποτέ κανένα από αυτά δεν μπορεί να είναι απολύτως ίδιο με κάποιο άλλο. Όλη η προετοιμασία και η ζωγραφική γίνεται με το χέρι. 

Η συλλογή μου  ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ συνεχώς, επισημαίνοντάς σας, ότι ποτέ δεν θα υπάρχει δεύτερο ίδιο  έργο, φυσικά, ως προς τα σχέδιά του.