Τι είναι το Ebru ;

Το Ebru είναι παραδοσιακή τεχνική ζωγραφικής στο νερό. Το νερό αυτό έχει υποστεί συγκεκριμένη επεξεργασία με ειδικές ουσίες και χρησιμοποιώντας ειδικά χρώματα και εργαλεία, ζωγραφίζω μοναδικά σχέδια που αποτυπώνονται σε οποιαδήποτε απορροφητική επιφάνεια (π.χ. χαρτί, ξύλο, καμβά, φελιζόλ, ύφασμα βαμβακερό, μετάξι, δέρμα κ.λπ.).

Η τέχνη αυτή προέρχεται από την Ανατολή (από τον 15ο αιώνα περίπου) και χρησιμοποιούνταν για τη δημιουργία εξώφυλλων και εγγράφων αλληλογραφίας, καθώς επίσης και για κρατικά έγγραφα, διότι θεωρούνταν σαν ένα είδος πιστοποίησης της μοναδικότητας του εγγράφου, αφού κανένα σχέδιο δεν μπορεί να είναι ίδιο με κάποιο άλλο.

Σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε μοναδικά αξεσουάρ όπως παρεό, μαντήλια και φουλάρια, πασμίνες, κοσμήματα, τσάντες, γραβάτες, αλλά και διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα και πίνακες. Όλα τα έργα θα μπορείτε να τα βρίσκετε και στο φυσικό μας κατάστημα στην οδό Αθαν. Καρπενησιώτη & Ελληνικού (γωνία) - Τ.Κ.11524 (Περιφερειακός Αττικού Άλσους-Ν. Φιλοθέη).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι το κάθε κομμάτι/έργο, είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ ως προς τη ζωγραφική του και δεν μπορεί να δημιουργηθεί ένα αντίγραφό του. Όλη η δουλειά γίνεται στο χέρι και δεν χρησιμοποιείται κανένα μηχάνημα. Μπορεί σε κάποιο κομμάτι/έργο να έχουν εφαρμοσθεί συνδυαστικές τεχνικές (όπως τεχνικές με μέταλλο, ζωγραφική κ.λπ.).

Η συλλογή μας   α ν α ν ε ώ ν ε τ α ι  συνεχώς!