ΤΡΟΠΟΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

- Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται συνήθως από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

  • Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραγγελίες άνω των 35€ μέχρι τα 3 πρώτα κιλά βάρους (ογκομετρικού ή πραγματικού).
  • Η αντικαταβολή πληρώνεται από εσάς (1,20€)  εκτός και εάν έχετε επιλέξει άλλον τρόπο πληρωμής [π.χ. κατάθεση σε Τράπεζα ]

          (Εάν υπάρχει ενεργή άλλη προσφορά, τα μεταφορικά χρεώνονται κανονικά)

  • Οι ηλεκτρονικές σας παραγγελίες διεκπεραιώνονται από εμάς σε 1-2 ημέρες. (σε περίπτωση ελλείψεων ενημερώνουμε τηλεφωνικά ). Τα προιόντα παραδίδονται σε συσκευασία δώρου, εκτός και εάν επιθυμείτε διαφορετικά.
  • Ολες οι παραγγελίες συσκευάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων. Κατά τη μεταφορά, δεν αναλαμβάνουμε τυχόν φθορές. Ειδικά,  προιόντα από κεραμικό, γυαλί ή άλλα εύθραυστα υλικά,  αποστελλονται με ευθύνη του πελάτη  Σε περίπτωση φθορών (π.χ. σπασίματα)μπορείτε να απυθυνθείτε στη μεταφορική εταιρεία courier.  
  • Για ογκώδη και βαριά αντικείμενα υπάρχει η δυνατότητα αποστολής μέσω πρακτορείου μεταφορών, το οποίο μας υποδεικνύεται εσείς ή το επιλέγουμε εμείς για εσάς.

Συμπληρωματική παραγγελία
Εάν θελήσετε να κάνετε συμπληρωματική παραγγελία, παρακαλώ ενημερώστε μας τηλεφωνικά (στο 210 4173768) για να «περιμένουμε» να στείλουμε μαζί όλες τις παραγγελίες σας, έτσι ώστε να αποφύγετε να πληρώσετε διπλά μεταφορικά έξοδα.

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται συνήθως από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών. Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση της παραγγελίας σας από άλλη Μεταφορική Εταιρεία, μας ενημερώνετε τηλεφωνικά και στέλνετε εσείς τον αρμόδιο courier για να παραλάβει το δέμα από το κατάστημά μας.

XΡΕΩΣΗ ΟΓΚΟΥ
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΙΑΤΑ, η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής (ΜΗΚΟΣ Χ ΥΨΟΣ Χ ΠΛΑΤΟΣ σε εκατοστά/ 5000) είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό βάρος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης»

________________________________________
Πιθανές Χρεώσεις Μεταφορικών (Ελλάδα)
Ενδεικτικός πίνακας μεταφορικών για Ελλάδα.

Στις δυσπρόσιτες περιοχές, όπως μικρά χωριά ή μικρά νησιά οι χρεώσεις είναι ίδιες. Αλλάζει μόνο ο χρόνος παράδοσης -εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών.

Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

  • Για ποσά  μέχρι  35€  και έως  3 κιλά, κόστος μεταφορικών  2,50€
  • Για ποσά άνω των 35€  και με βάρος έως 3 κιλά  τα μεταφορικά είναι δωρεάν.(η προσφορά δεν ισχύει, όταν είναι ενεργές άλλες προσφορές)
  • Καί στις 2 Παραπάνω Περιπτώσεις για κάθε επιπλέον κιλό επιβάρυνση 1€


(* Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση)

Ενδεικτικές χρεώσεις μεταφορικών Κύπρος

  Βάρος(Kg)

Κόστος

έως 2

17,00€

3

21,00€

4

24,00€